El Mallorca acaba la pretemporada amb un empat contra l’Spezia

El conjunt de Javier Aguirre ha disputat el darrer test abans de començar la lliga; Cyle Larin ha debutat amb el conjunt vermell

06/08/2023

17

La darrera prova de la pretemporada per al Mallorca ha acabat amb un empat (1-1) contra l’Spezia, rival de la Sèrie B italiana. El partit ha tengut moltes ocasions, però el marcador no s’ha mogut fins al segon temps.

El Mallorca, sense Rajkovic ni Valjent a la convocatòria per molèsties físiques, ha tengut la primera ocasió contra l’Spezia just començar. Un xut d’Amath, que refusa Dragowski.
La primera acció de perill del conjunt italià ha arribat al minut 11. Servei de córner, que li fuig de les mans a Greif i que rebutgen entre Maffeo i Muriqi.

El partit s’animava. Un minut més tard. Greif salva el 0 a 1 en un mà a mà davant Arkadiusz i just després és Dani Rodríguez qui té una bona ocasió. El seu xut l’atura Dragowski.
Sí que ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa Muriqi al minut 29, però el gol no ha pujat al marcador per fora de joc del davanter kosovar.

També ho ha intentat Morlanes des de fora de l’àrea i Muriqi i Amath en una doble ocasió, però s’ha partit als vestidors amb empat a 0.

Al segon temps, Muriqi té una nova oportunitat per marcar, però se li fa de nit davant el porter polonès. Javier Aguirre ha començat a introduir canvis i al minut 65 ha arribat el debut de Cyle Larin. El canadenc, darrer fitxatge del Mallorca, ha rebut una bona ovació per part de l’afició vermella. I a la primera pilota que toca, el nouvingut combina d’esperó amb Muriqi, però el porter de l’Spezia és més ràpid que el pirata.

Els italians s’han avançat al 67. Baba, amb intenció de refusar, li fa una assistència a Rachid Kouda, que xuta i envia la pilota al fons de la xarxa.

Antonio Sánchez, sense el 10 a l’esquena que l’ha acompanyat les darreres temporades, cerca l’empat amb un xut que se’n va alt. I al minut 80, ara amb el dorsal 18, marca l’empat del Mallorca. Un gol per reivindicar-se a assistència de Javi Llabrés.

El marcador ja no s’ha mogut. El Mallorca tanca la pretemporada amb un empat.