El Mallorca aconsegueix la permanència a Primera Divisió

L'empat 2-2 contra l'Almeria basta al conjunt vermell després del 0-0 del Cadis davant Las Palmas

19/05/2024

27

El Mallorca aconsegueix la permanència tot i empatar a casa davant l’Almeria 2-2. El conjunt de Javier Aguirre suma un punt que li basta per fermar la salvació matemàtica a la penúltima jornada després de l’empat del Cadis davant Las Palmas. Amb el partit acabat a Son Moix, l’equip i l’afició han esperat amb nerviosisme el final del partit al Nuevo Mirandilla.

Fidel al seu estil, el Mallorca ha passat pena per fermar la permanència i això que el partit ha començat bé amb el gol de Larin. El canadenc caça un rebuig després d’un córner i fa el primer de l’horabaixa. És el seu tercer gol de la temporada. Tot anava rodat i amb el Mallorca amb el control del partit, però abans del descans, Arribas ha fet l’empat a un amb un xut ajustat al pal. Ja al segon temps, al minut 66 Bruno Langa ha fet emmudir Son Moix amb un gol de bandera, el de Moçambic li pega des de ca seva i supera Rajkovic. Els nirvis s’havien apoderat del mallorquinisme, però tot ha canviat quan Darder ha entrat a escena. L’artanenc ha fet el 2 a 2 amb la cama dreta al minut 83. Gol vital que significa la salvació del Mallorca quan falta una jornada per acabar la lliga.