9

El Mallorca B continua líder intractable de la Tercera balear

El Mallorca B té 62 punts i acumula ja 20 partits consecutius sense perdre

03/02/2022

El Mallorca B continua líder intractable de la Tercera balear. Els de Julián Robles sumaren una nova golejada. Al minut 22, llençament llunyà de De las Marinas. La pilota bota davant el porter Villarreal, i acaba al fons de la xarxa. 0 a 1. Passats deu minuts, penal sobre Pablo Gálvez. Albín agafa la responsabilitat i no falla des dels onze metres. Poc després arriba el 0 a 3 després d’una passada de Guiaquinto a Gálvez que afusella la porteria llosetina. Ja al segon temps, al 53, Albín enganxa un bon xut des de fora de l’àrea per fer el seu segon gol del capvespre. El Llosetense va maquillar el resultat amb la diana de Fran Vaz al minut 74. El Mallorca B que té 62 punts acumula ja vint partits consecutius sense perdre.

El Poblense, que continua segon amb 51 punts, fa onze partits que no perd. També quatre gols marcaren els de Pep Barceló al seu partit contra el Serverense. Antoni Peñafort avança els poblers de penal al minut 19 i va marcar també el segon del capvespre. El tercer el marca Jaume Vidal, de cap. I al minut 83, els blaugrana culminen la golejada amb un gran contracop.

Per part seva, la Penya Esportiva Sant Jordi s’endu el derbi pitiús contra el Portmany. Carosso al minut 29 va fer l’únic gol del partit amb una bona rematada de cap. El Portmany acaba el partit amb nou futbolistes per les expulsions, a la primera meitat, de Carlos Mora i Pau Torres.