El Mallorca B, el Poblense i el Platges aprofiten la travelada del CD Eivissa

El líder ha empatat 3-3 a casa davant el Constància un partit que perdia 1-3 al minut 88

28/03/2024

El líder ha tornat a cedir un empat per segona setmana consecutiva, aquesta vegada contra el Constància. Tot i que Xesc Navalón ha avançat els pitiüsos al minut 32, l’equip de Guillem Llaneras ha mostrat la seva voracitat a la segona part. Suasi i Agus Giaquinto en dues ocasions han deixat el conjunt d’Inca guanyant 1 a 3 al minut 85. Però en un final molt agitat, Felipao i de nou Navalón han signat l’empat. L’Eivissa té ara un marge de 7 punts.

El Poblense ha exhibit el seu potencial al Coll d’en Rebassa, manté el pols amb el Mallorca B per a la segona plaça i s’acosta al líder. Un gol de Diego Martínez ha obert la victòria al minut 38 després d’una gran rematada amb la cama esquerra. Ja al minut 80, i amb el Collerense cercant l’empat, Miquel Llabrés ha culminat un contraatac per certificar una nova victòria de l’equip d’Oscar Troya. El poblers sumen 61 punts, els mateixos que el filial del Mallorca.

A places de play-off es manté el Manacor, tot i perdre as Mercadal. El conjunt de Lluís Vidal ha estat molt superior al primer temps. Xavi Fedelich ha avançat els menorquins al minut 9 i Karim n’ha fet el segon just abans d’arribar al descans. El Manacor s’ha ficat dins el partit amb una diana de Marcos al minut 68. Però el veterà Rubén Carreras ha liquidat l’enfrontament al minut 78.

La classe mitjana de la categoria ha viscut avui diversos enfrontaments. El Portmany ha guanyat al Miquel Pons de Binissalem gràcies a l’encert de Roberto i Danie Reales al primer temps. Iván Zamorano ha retallat distàncies al darrer minut. Amb poc en joc a Lloseta, victòria de l’Alcúdia després d’una gran segona part. Miquel Ripoll al 67 i César Ruiz al 73 han donat el triomf als visitants.

La jornada es va encetar ahir amb el triomf del Mallorca B per 0 a 3 al camp de l’Arenal, i amb la golejada 5 a 1 del Platges de Calvià davant el Sóller.