X

El Mallorca B és de Segona Federació

El conjunt mallorquinista guanya també en el partit de tornada de la final per l'ascens (1-0) i certifica el seu retorn a la quarta categoria del futbol espanyol

23/06/2024

El Mallorca B és de Segona Federació

El Mallorca B és de Segona Federació. El conjunt dirigit per Gustavo Siviero s’ha imposat avui matí a Son Bibiloni a l’Entregu asturià per 1 a 0, segellant d’aquesta forma el seu retorn a la quarta categoria del futbol espanyol.

Arribava el conjunt mallorquí amb l’avantatge de l’1 a 2 aconseguit a Astúries. I tot i que s’esperava una forta pressió rival, han estat els vermells els que han controlat el ritme del joc i del partit. Pau Mascaró ha gaudit de la primera oportunitat. Alberto Benito ha respost bé. Quevedo, per la seva banda, no ha tengut cap ensurt. El filial manejava bé el partit. I quan ha tengut el seu moment, l’ha aprofitat.

Ho ha fet Wade, amb un precís i preciós remat des de llarga distància. Un gol molt semblant al que ja va sumar el central contra el Poblense, que va permetre als mallorquins passar l’eliminatòria anterior. Ara era l’1 a 0, marcador que encarrilava l’ascens.

A la segona part l’Entregu ha estat incapaç d’alterar la seguretat defensiva d’un Mallorca B que demostrava ofici, tot i la joventut dels seus jugadors. El partit moria sense nervis a Son Bibiloni. L’única ocasió clara per als asturians ha arribat, de fet, segons abans del xiulet final.

Victòria, eliminatòria i ascens per al filial, que avui és una mica més gran. Acaba així de la millor manera possible la temporada.

Una temporada que s’havia iniciat amb l’objectiu clar de l’ascens. Així ho ha mantingut Gustavo Siviero en tot moment. I així ho ha repetit avui.

I un ascens molt important. Desitjat per totes les instàncies. Així ho ha manifestat Pablo Ortells, director de futbol del club, només acabar el partit.

El Mallorca B és de Segona Federació. I completa la llista d’equips balears a la categoria, juntament amb l’Atlètic Balears, l’Andratx, la Penya Esportiva i el CD Eivissa.

23/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT