El Mallorca B goleja el Sóller i té a tocar l’ascens a 2a Federació

El Manacor remunta i el Constància suma la quarta victòria consecutiva

31/03/2022

7

El Mallorca B continua el seu passeig triomfal i ja suma 30 jornades seguides sense perdre. En aquesta ocasió, golejada dels de Julián Robles contra el Sóller (4-0) a Son Bibiloni. Abans de la mitja hora, Lázaro primer i Ibra Diabaté després marquen els primers dos gols del partit. La resta arribaria en el darrer quart d’hora. David López estableix el 3-0 i Conejero tanca la golejada. Els de Julián Robles avancen 13 punts al segon classificat, el Manacor, i podrien ascendir a Segona Federació la pròxima jornada.

El Manacor és l’únic equip que aguanta el ritme de victòries del Mallorca B. I això que els de Jaume Mut hagueren de remuntar un gol matiner de Sergio Muñoz als 2 minuts. Abans del quart d’hora, Bauzà estableix l’empat i a la recta final del partit Joan marca el gol de la victòria.

En la lluita pel play off, Llosetense i Poblense empataren a 1. Els locals s’avançaren als 21 minuts gràcies a un gol de penal de Montori. Però Alorda va rescatar un punt pels poblers al darrer alè del partit. A 5 punts del play off queda el Constància, que va haver de remuntar davant el Murense. A la represa, Álvaro Jiménez va avançar els visitants. Una alegria que només duraria 3 minuts, el que tarda Enric Sánchez a establir l’empat. En el minut 73, Suasi marca el 2-1 per firmar la quarta victòria consecutiva dels inquers.