El Mallorca B i el Manacor pitgen fort

El primer i segon classificats guanyen els seus partits i s'enfronten a la pròxima jornada a na Capellera

07/12/2021

En aquesta jornada 16, el Mallorca B continua líder intractable de la categoria després de guanyar 2 a 0 al Mercadal. Els de Julián Robles s’avancen fregant el descans gràcies a un gol de penal d’Ibrahim Diabaté. La sentència mallorquinista es va torbar fins a la segona meitat. Gran jugada individual de Miguel Martin, al 81, per fer el 2 a 0 definitiu. El Mallorca B ja suma 11 victòries consecutives a la Lliga.
Qui tampoc no afluixa és el Manacor, segon classificat. 0 a 3 guanyaren els de Jaume Mut al camp del Santanyí. A l’inici del segon temps, Tià Sastre avança els manacorins després d’un servei de cantonada. Miquel Ginard, al 61, marca el segon per als visitants amb un xut creuat. La sentència la fa Boubacar Dabo amb un golàs a l’estil Vinicius Junior que entra per l’escaire. Quarta victòria consecutiva del Manacor. El Santanyí continua tercer classificat.
El derbi pitiús entre el Portmany i l’Inter Eivissa acabà sense gols. Un enfrontament en què els dos equips pogueren marcar, però els porters varen evitar els gols. El Portmany acabà l’enfrontament amb 10 jugadors per l’expulsió de Víctor Hurtado.
El Sóller ha tornat al camí de la victòria després d’imposar-se 2 a 0 al Sant Rafel. Les dues dianes solleriques arribaren a la segona meitat. Gabriel Santos, al minut 67, posa per davant els d’Àlex López amb una rematada de cap. I ja a les acaballes del partit, Santi Sastre, també de cap, certifica el triomf del Sóller, que és vuitè classificat.
El partit amb més gols i amb més emoció de la jornada va ser el Serverense-Felanitx. 3 a 2 guanyaren els de Sergio Tíscar. Un partit que varen haver de remuntar. Isaac Calvo de penal fa l’UN a 2 al 56. Aquesta diana de Barroso empatà el partit pels serverins al 88. I dos minuts després, de nou, Isaac Calvo, també de penal, va fer esclatar la bogeria a Son Servera amb el gol de la victòria.

Descansa: Constància

Partidàs a la jornada de 17, que es disputa el 8 de desembre. El Manacor, segon, rep el líder destacat, el Mallorca B. El compta amb un matalàs de 5 punts al capdavant de la classificació de Tercera.