El Mallorca B ja suma 25 partits consecutius sense perdre

Els de Julián Robles són líders intractables de Tercera amb 73 punts

02/03/2022

17

25, aquests són els partits que el Mallorca B duu sense perdre. Uns números que l’apropen cada vegada més a l’ascens a Segona Federació. Els de Julián Robles s’imposaren 3 a 0 al Rotlet Molinar a Son Bibiloni. Ibrahim Diabaté, al minut 13, va fer el primer gol per als mallorquinistes. Fregant el descans, Víctor Lozano va ampliar l’avantatge al marcador. I a 15 minuts per acabar el partit, Valverde va culminar un bon 1 contra 1 per marcar el definitiu 3 a 0.

Tercer és el Platges, que va guanyar per la mínima, 0 a 1, al camp del Serverense. Jose Fernández, al darrer minut de partit, va donar el triomf als de Carlos Martínez.

El Santanyí continua la ratxa de bons resultats després de sumar el cinquè triomf consecutiu. El filial de l’Atlètic Balears va guanyar a casa 1 a 0. Xesc Navalón, al minut 65, va marcar l’únic gol del partit per als santanyiners.

El Portmany va golejar 4 a 1 el Son Verí, que continua coer. Borja Íñiguez va marcar el primer amb una bona rematada de cap. Els mallorquins quedaven amb 10 per l’expulsió del porter, Lluís Artigues. Ja al segon temps, Ortiz al 58 i Pau Torres un minut després augmentaven la diferència al marcador. El vendaval pitiús el va completar Meissa Sock al 74. El Son Verí va maquillar el resultat al 82. El defensa de 52 anys Arturo Para no va fallar des dels 11 metres.

A Es Puig, victòria treballada del Llosetense de Nico López contra la Penya Sant Jordi. El Handi, al minut 8, i Montori al 31, feien els primers per als llosetins. Però al segon temps, els pitiüsos empataren el partit en només dos minuts gràcies a les dianes de Carella i Carosso. Així i tot, els de Nico López tornaren a agafar el control del partit, i al 75 Montori certificà la victòria del Llosetense amb el 3 a 2 final.

Al Nou Camp d’Inca, empat sense gols entre el Constància i el Mercadal. Els de Guillem Llaneras dugueren el pes del partit però no varen estar encertats.

A Campos, empat a un entre l’equip d’Eladio Huertas i el Felanitx. Sergio Muñoz va robar la pilota al defensa i va marcar el primer gol per als visitants. A 10 minuts per al final del partit, Alberto Coll, des del punt de penal, va igualar l’enfrontament per al Campos.

I al Coll d’en Rabassa, victòria 3 a 1 del Collerense contra el Murense. Nacho Martínez va avançar els locals al minut 6. I Donato Cendrós va ampliar l’avantatge 10 minuts després. Ja al segon temps, una errada del porter va deixar el gol en safata a Àlex Pons. L’únic gol del Murense el va fer Cristian Lara al minut 78.

Aquesta jornada 32 també s’ha disputat el Binissalem 1 Sóller 0 i l’Inter Eivissa 1 Manacor 2. El Poblense ha descansat.