El Mallorca B perd 4-1 contra la Gimnàstica

Toni Jou ha fet l'únic gol del filial, que ho tendrà complicat per pujar a 2a B la setmana que ve

20/05/2018

Al playoff d’ascens a Segona divisió B, el filial mallorquinista haurà de remar molt per fer la volta a l’eliminatòria contra la Gimnàstica. El Mallorca B torna amb un 4-1 de Torrelavega. Al minut 22, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Gerardo per fora de joc. I del possible 0 a 1 s’ha passat a l’1 a 0. Minut 26. Nacho Rodríguez rep tot sol a la frontal de l’àrea i amb un fort xut supera Benji. A la mitja hora de joc, Luis Alberto ha rematat a la xarxa la treta de cantonada… i un minut abans del descans, Nacho Rodríguez trobava una pilota perduda a l’àrea per fer el tercer. A la segona part, els de Pepe Gálvez han escurçat diferències. Al minut 56 la passada de James troba el cap de Toni Jou. Però qui ha sentenciat ha estat la Gimnástica. Al minut 80 Fermín posava el 4-1 definitiu.