El Mallorca B queda sense ascens

El filial ha empatat a 0 amb Las Rozas, que ha fet bo el 2-1 aconseguit al partit d'anada

30/06/2019

L’afició cercava la segona alegria en una setmana, però Las Rozas ha mostrat seguretat i veterania des del primer minut. Gol no ha fet bo el seu malnom per poc a la primera aproximació madrilenya, amb la defensa habilitant la jugada. Una triangulació de pissarra ha causat un nou ensurt, però Nogueira ha rematat massa forçat. La responsabilitat pesava al conjunt de Robles, inèdit en atac i més pendent de no rebre un gol letal. L’única constant vital mostrada s’ha produït al darrer instant de la primera part, per obra d’Ibra.

A la represa era obligació canviar el guió per assolir l’ascens i el foc amic de Guadaño ha estat a punt de fer-ho possible. Yelko va mostrar rapidesa per salvar la crisi. Al minut 53, cop de teatre que podia ser definitiu quan Andreu comet un penal innocent sobre gol. La innocència ha canviat de bàndol en el moment del xut de Cruz, molt fàcil per al porter Boison. Era el moment d’una injecció anímica que el filial no ha pogut aprofitar. Llavors Las Rozas s’ha blindat entre pèrdues de temps i picabaralles, amb Julian Robles expulsat. Les portes de la segona B no s’han pogut obrir. Tocarà aixecar-se per afrontar nou repte el curs que ve