El Mallorca B segueix en ratxa i posa distància amb el Manacor a la classificació de Tercera

El filial mallorquinista és líder destacat després de guanyar el Campos a domicili

21/12/2021

11

El Mallorca B segueix amb la seva marxa triomfal. Aquest cap de setmana ha guanyat el Campos per 1- 2. 35 segons i un regal del porter Kevin li varen bastar a l’equip de Julián Robles per obrir el marcador per mitjà de Jaume Tovar. L’empat del Campos arriba a la mitja hora de joc, obra de Zàkria. Al segon temps, Ibra fa el definitiu 1- 2 amb una rematada de cap. Amb aquest, el Mallorca B suma 14 partits consecutius sense perdre.

El Manacor continua segon però ara, a 11 punts del líder, el Mallorca B. Tot per la trevalada d’aquest cap de setmana a na Capellera contra el Binissalem per 0 – 2. Sergi Oliver i Marc Octavi varen ser els autors del gols. El Manacor encadena un empat i 2 derrotes seguides.

El Platges de Calvià ja és tercer després d’empatar a 35 punts amb el segon, el Manacor. Els de Carlos Martínez guanyaren el Rotlet Molinar per 1 – 0 amb gol de Josemi Fernández.

El Poblense confirma la seva recuperació amb la tercera victòria consecutiva. 1-3 contra el Mercadal. Els de Pep Barceló remuntaren el gol inicial de Biel. Abans del descans, Pere Amer fa l’empat després d’una sèrie de rebutjos i Borràs fa la volta al marcador als 10 minuts de la represa. Amb el Mercadal bolcat a l’atac, Peñafort tancava el triomf pobler al minut 71 en un mà a mà amb el porter.

El Murense continua en zona de descens després de la derrota a casa contra la Penya Sant Jordi per 1- 2. Eros va avançar els vistants al minut 10. El Murense igualava al segon temps amb el gol de Borrás.  Però en el temps afegit, la Penya Sant Jordi aconseguia els tres punts gràcies a la diana de Conrado.

Completen la jornada 19 els partits següents:
Felanitx 1-1 Llosetense
Constància 2-0 Serverense
Son Verí 2-2 Sóller
Portmany 0-0 Collerense

S’ha ajornat l’Inter Eivissa-Santanyí per casos de COVID a l’equip mallorquí i ha descansat el Sant Rafel.