El Mallorca B s’imposa amb contundència al Poblense

El filial guanya 0-4 a sa Pobla i ja té 15 punts d'avantatge respecte al segon classificat

14/02/2022

19

El partit de la jornada a Tercera Divisió es disputava a sa Pobla. Poblense i Mallorca B jugaven un partit que no fa molt era una final per pujar a la desapareguda Segona B.
Els homes de Julián Robles continuen imparables a la categoria. A sa Pobla, el tècnic va poder comptar amb el porter Leo Román que, lluny de desanimar-se per tornar a Tercera després de debutar a la màxima categoria, va tenir una gran actuació. Poques intervencions però brillants i decisives. Clau en la victòria va ser tambéIbrahim Diabaté que va obrir la llauna al minut 38 de la primera meitat i aplanà encara més el camí amb el segon gol als dos minuts de la represa.
A les acaballes del partit, Valverde va fer el tercer gol amb dedicatòria pròpia del dia dels enamorats. Per manco festes estava Pep Barceló, tècnic del Poblense, que va acabar expulsat al minut 87 i el defensa Amer que també va agafar el camí dels vestidors un minut més tard. I al temps afegit, pràcticament a la darrera jugada del partit, Valverde fa el 0-4 que amplia encara més l’avantatge del Mallorca B respecte al segon classificat que canvia de propietari per tercera jornada consecutiva. Ara és el Platges de Calvià.