El Mallorca cau golejat i es deixa el lideratge a Fuenlabrada

El conjunt de Luis García Plaza perd per 4-1 i entrega la primera posició a l’Espanyol

29/03/2021

7

El Mallorca ha patit a Fuenlabrada la pitjor derrota de la temporada. El conjunt de Luis García Plaza, que perdia 3-0 al descans, ha caigut derrotat per 4-1. Dues errades greus de Manolo Reina a la primera part han significat els dos primers gols dels madrilenys, obra de Pinchi, als minuts 13 i 37. Entre un i l’altre, Abdón ha enviat una pilota al travesser. La situació ha empitjorat encara més quan Mboula ha comès penal i Nteka no ha fallat des de els onze metres. 3-0 al descans.

Després del pas pels vestidors, el Mallorca ha sortit a cercar la porteria rival des del primer minut. Mboula ha fet el 3-1 al 57 i Oliván ha enviat la pilota al pal poc després. Quan semblava que el segon gol del Mallorca era qüestió de temps, l’equip de José Luis Oltra ha sentenciat amb un gol de Pathé Cis. Quedaven 20 minuts per davant. García Plaza ha decidit en aquell moment donar descans a homes importants com Salva Sevilla i Sastre pensant en el Leganés.

La derrota fa que el Mallorca caigui a la segona posició de la taula empatat a punts (61) amb l’Espanyol. L’Almeria és tercer amb 57. El pròxim partit del conjunt balear serà dijous contra el Leganés a Son Moix.