El Mallorca cau per 3 a 1 al Metropolitano

Els vermells s'han avançat amb un gol de Nastasic, però un mal final de primer temps i un mal inici del segon els ha condemnat

26/04/2023

15

Javier Aguirre ha presentat un onze amb 7 novetats respecte de l’equip que va guanyar diumenge el Getafe. Valjent, que figurava a l’alineació, finalment ha caigut de la convocatòria, segons ha informat el club, per un assumpte mèdic i el seu lloc l’ha ocupat HadzikadunicNastasic Copete han completat la tripleta de centrals mentre que Maffeo i Jaume Costa han ocupat els laterals. El mig del camp ha estat per Morlanes, Baba i Dani Rodríguez mentre que la dupla d’atac l’han formada Abdón Ángel.
La primera arribada amb perill és de l’Atlètic de Madrid. Al minut 13 Carrasco la deixa per Griezmann dins l’àrea, però el xut del francès surt molt alt.
Al 19 el Mallorca té una bona ocasió, Morlanes posa una centrada a l’àrea, però Ángel no hi arriba i Mario Hermoso envia a córner. Acte seguit Dani Rodríguez treu des del cap de cantó i la pilota arriba al segon pal, on Nastasic remata tot sol. És el primer gol del serbi amb la camiseta vermella.
A partir d’aquí Rajkovic ha tengut feina. Griezmann, Carrasco i Morata han cercat el gol, però el porter mallorquinista ha respost amb seguretat. Al minut 39 l’àrbitre ha assenyalat penal de Copete sobre Molina. Pulido Santana ha revisat la jugada al VAR i ha anul·lat la pena màxima.
L’empat de l’Atlètic de Madrid ha arribat al temps afegit de la primera part. Griezmann remata dins l’àrea i la pilota rebutjada de Rajkovic cau una altra vegada al francès, que la posa al punt de penal perquè remati Rodrigo de Paul.
La segona part comença com acaba la primera, amb gol de l’Atlètic de Madrid. Gran passada de Molina al punt de penal, Morata guanya la posició a Hadzikadunic i supera Rajkovic amb un potent cop de cap, 2 a 1. Poc després José María Giménez ha tengut el tercer. L’uruguaià ha rematat de cap una falta servida per Griezmann, però Rajkovic, molt atent, ha evitat el gol amb una bona intervenció.
Poc després Ángel ha tengut una gran ocasió. El canari ha rebut una passada de Jaume Costa des de l’esquerra.
Al minut 55 Aguirre ha introduït un triple canvi. MuriqiKang In Lee i Amath han ocupat el lloc que han deixat MorlanesÁngel Abdón. L’artannec ha hagut de ser atès després d’un cop al cap en una topada amb Giménez.
El Mallorca cercava l’empat però sense encert. La rematada de Hadzikadunic en una passada de Dani Rodríguez surt alta. Qui ho ha tengut més a prop ha estat Kang In Lee. El coreà ha demostrat la seva qualitat amb una sèrie de driblingsWitsel intercepta el seu xut i envia a corner.
A continuació i amb el Mallorca bolcat a l’atac, un rebuig de Griezmann es converteix en una perfecta assistència per a Carrasco. Antonio Sánchez no pot interceptar la pilota i el belga resol amb tranquil·litat el mà a mà amb Rajkovic.
Al final, derrota per 3 a 1 i el Mallorca que ja ha de pensar en el pròxim partit, dilluns, a les 19.00 a Son Moix i contra l’Athletic de Bilbao.