El Mallorca cau per la mínima a Castelló amb un solitari gol de Juanto Ortuño (1-0)

ls vermells esperen el resultat de l'Almeria - Espanyol per saber si mantenen els vuit punts d'avantatge sobre el tercer classificat

17/04/2021

Luis García Plaza avisava a la prèvia del partit que el duel contra el Castelló era un partit trampa. La predicció del tècnic del Mallorca ha estat encertada. Els vermells han dut la iniciativa als primers vint minuts de partit i han estat a prop de fer gol. Salva Sevilla ho ha provat en dues ocasions, però no ha aconseguit foradar la porteria de l’equip de Juan Carlos Garrido. El Castelló, en canvi, s’ha avançat en la primera ocasió que ha tingut. Ruben Díez fa una bona centrada i Juanto Ortuño agafa la posició a Joan Sastre per marcar l’un a zero de cap al minut 24.

El Mallorca ha tingut ocasions de tots els colors per marcar al Nou Castàlia. Raíllo ha fregat l’empat amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Ja al segon temps, la història ha seguit ben igual. El Mallorca no ha estat encertat davant la porteria del Castelló. Ni Murilo de Souza, ni Salva Sevilla des de fora de l’àrea, ni Dani Rodríguez, amb un xut ajustat al pal. No hi havia manera. L’ocasió més clara del conjunt mallorquinista l’ha tingut Álvaro Giménez al minut 83. El xut del davanter alacantí l’ha desviat a córner el porter Óscar Whalley.

Al final, però, el Mallorca ha sortit amb les mans buides de Castelló. L’equip de Luis García Plaza estarà ben pendent del que passi al partit de dilluns entre l’Almeria i l’Espanyol per saber si l’equip andalús retalla la distància de vuit punts respecte al Mallorca.