El Mallorca cau per la mínima en la seva visita a Pamplona

Un gol d'Aimar Oroz només arrencar la segona meitat ha estat suficient per a que Osasuna sumi els tres punts a casa.

14/01/2023

8

El Mallorca ha caigut per 1-0 en la seva visita a Osasuna. Un únic gol d’Aimar Oroz ha significat la derrota dels de Javier Aguirre a El Sadar.

Un partit marcat per la igualtat des del començament, i en el que les ocasions han escassejat. Sobretot en la primera meitat. La més clara per a Jaume Costa, que no ha trobat porteria en el seu remat després d’una bona assistència de Maffeo des de la banda. Els de Javier Aguirre han controlat el partit, sense fer cap concessió en defensa. De fet, l’ensurt més gran ha arribat en unes mans de Raillo que Osasuna ha reclamat com a penal, però que el  VAR ni ha revisat perquè s’havien produït fora de l’àrea.  Just abans del descans Kang In Lee ha vist una targeta groga que l’obligarà a perdre’s el proper compromís, divendres a casa contra el Celta.

La segona part, però, ha estat completament diferent. Només començar, quan encara no s’havia complert el segon minut de joc, Aimar Oroz ha obert el marcador, després d’una bona jugada col·lectiva d’Osasuna.  El Mallorca ha reaccionat de manera immediata, amb un xut de Baba que ha marxat fregant el pal, i amb una altra oportunitat per a Muriqi, que no ha aconseguit rematar una bona centrada d’Amath Ndiaye.

En el tram final, tot i que Aguirre ha posat al camp tots els seus jugadors ofensius, el resultat no s’ha mogut. De fet, l’oportunitat més clara ha estat per a Osasuna, amb un remat de Kike que ha anat fora per poc. El resultat, però, ja no es mouria. Derrota final del Mallorca per 1 a 0 en la seva visita a Osasuna.