El Mallorca confirma la seva crisi de resultats a Balaídos (4-3)

Els vermells han igualat el duel en tres ocasions, però han acabat perdent contra 10 jugadors

06/03/2022

14

En un partit ben entretengut, el Mallorca, una vegada més, ha començat malament. Al minut 13, Thiago Galhardo s’ha estrenat com a golejador amb el Celta. La primera rematada de Cervi s’ha trobat amb el travesser, però després el davanter ha aprofitat el rebot per marcar l’1 a 0.

Els mallorquins han reaccionat ràpidament. Al minut 17, centrada de Jaume Costa des de la banda esquerra, i Gio, titular per primera vegada a la Lliga, ha rematat amb la cama dreta al segon pal amb una mica de fortuna. La paràbola que agafa la pilota no dona cap opció a Matías Dituro, que ja era al terra.

Quan només havien passat 25 minuts, ha arribat el tercer gol del partit. El segon dels gallecs. En aquesta ocasió, amb una contra dirigida per Iago Aspas, i amb intriga. Inicialment, la diana de Denis Suárez, que aprofita un nou rebot dins l’àrea, és anul·lada per fora de joc. El VAR, però, avisa Ortiz Arias que el jugador en posició il·legal es troba per darrere de Sergio Rico i no toca la pilota. Finalment, ha pujat al marcador.

Ja al segon temps, al minut 49, una centrada magistral de Take a pilota aturada acaba amb la pilota al fons de la xarxa. Tot i la celebració de Raíllo, que remata inicialment, el gol és d’Aidoo en pròpia. 2 a 2.

Però una vegada més, l’empat ha durat ben poc. Al 61, Cervi ha rebut l’esfèric a la banda esquerra. Gio no ha arribat a temps i la pilota ha acabat dins l’àrea als peus del menys indicat: Iago Aspas, que ha fet el tercer per al Celta. Per tercera vegada, el Mallorca anava per darrere al marcador. Però també per tercera vegada ha estat capaç d’igualar el matx. Minut 84 i un xut de Muriqi passa desapercebut. Semblava que era córner favorable als vermells, però el VAR ha revisat l’acció i ha vist les mans d’Hugo Mallo dins l’àrea, que han desviat la pilota. L’àrbitre ha assenyalat penal. El capità del Celta ha estat expulsat per segona groga i Salva Sevilla ha marcat l’empat a 3 des dels 11 metres.

Però amb un jugador més que el rival, el Mallorca no ha estat capaç d’almanco conservar el punt. Al minut 95, penal a l’altra àrea per mans de Valjent. En aquest cas, l’àrbitre no ha necessitat l’ajuda del VAR. Manolo Reina, a la banqueta, ha estat expulsat per protestar. Iago Aspas ha agafat la responsabilitat de llençar la pena màxima i ha donat els 3 punts als locals. Rico ha arribat a tocar la pilota, però no ha estat suficient per evitar la quarta derrota consecutiva dels mallorquinistes.