El Mallorca d’Arrasate goleja i s’enduu el Trofeu de s’Agricultura (0-5)

Muriqi per partida doble, Raíllo, Abdón i Marc Doménech han firmat els gols mallorquinistes

31/07/2024

155

El Reial Mallorca s’ha adjudicat el 52è Trofeu de s’Agricultura que, un estiu més, ha disputat al Municipal de Sa Pobla contra el Poblense. En el primer amistós en terres mallorquines, l’equip de Jagoba Arrasate ha exhibit pegada per golejar per 0-5 al conjunt d’Óscar Troya.

Ben prest, als 8 minuts, una asistència d’un dels nouvinguts, Takuma Asano, ha servit a Vedat Muriqi per a marcar el primer gol del capvespre. Un Muriqi amb la punteria ben afinada s’ha encarregat de fer el segon just abans d’arribar al quart d’hora de partit. Quan el partit es preparava pel descans, en un servei de cantonada, Antonio Raíllo ha anotat el tercer.

Al segon temps, Arrasate ha aprofitat per canviar pràcticament tots els jugadors. Un dels jugadors que ha tingut minuts ha estat Abdón Prats, que ha aprofitat una errada defensiva local per marcar el quart gol del partit. A poc més de 10 minuts del final, el jove Marc Doménech ha aprofitat una passada dins l’àrea de Dani Rodríguez per fer el cinquè. És el tercer gol en aquesta pretemporada del jove del planter en quatre partits.