El Mallorca deixa escapar dos punts al darrer alè

Raíllo ha avançat als mallorquinistes, però Samu Saiz de penal ha empatat en el minut 91

03/09/2022

10

Mallorca i Girona s’han repartit els punts després d’empatar 1-1 en el partit disputat aquest dissabte a l’Estadi de Son Moix.

Després d’un duel molt igualat, no ha estat fins als darrers minuts quan s’ha mogut el marcador. Antonio Raillo ha marcat l’1 a 0 al minut 86, després d’una assistència de Kang In Lee des de la cantonada.

I quan pareixia que el gol del central seria definitiu, un clar penal comès per Copete sobre Manu Vallejo ha significat l’empat a un després que Samu Saiz no fallés des dels 11 metros.

Amb aquest resultat el Mallorca suma 5 punts en quatre jornades (1 victòria, 2 empats i una derrota), i continua mostrat una bona solidesa defensiva: des de que va començar la temporada, només ha encaixat des del punt de penal.