El Mallorca, eliminat de la Copa a la tanda de penals contra

Tot i avançar-se a la primera part amb un gol de Trajkovski, l'equip de Luis García Plaza no ha pogut mantenir l'avantatge i s'acomiada del torneig a la segona eliminatòria contra el Fuenlabrada

06/01/2021

Tot comença bé quan Trajkovski aconsegueix avançar al Mallorca al minut 12 de partit. Els vermells, amb el marcador a favor, dominen el joc a la primera part però tot comença a canviar al segon temps. Al minut 56 Diéguez empata el partit i amb l’1-1 s’arriba al final dels 90 minuts.

A la pròrroga, una errada del porter Miquel Parera, que no atura una passada del defensa Franco Russo, propicia el segon gol del Fuenlabrada, però a dos minuts pel final Abdon Prats marca el gol de l’empat i que trasllada la eliminatòria a la tanda de penals.

Des de els onze metres l’encert dels dos equips ha estat la tònica dominant. De fet, no han bastat cinc llançament. La tanda ha acabat amb el marcador 7-6 favorable al Fuenlabrada. Antonio Sánchez ha fallat el darrer llançament.