El Mallorca empata contra el València i continua sense conèixer la victòria a Son Moix

Dani Rodríguez ha avançat els vermells a l'inici del partit, però Diego López ha empatat just abans del descans

07/10/2023

12

Una jornada més sense guanyar a Son Moix. El Reial Mallorca, tot i que ho ha intentat fins al final, no ha estat capaç de superar el València. 1 a 1 final, i la sensació que novament es tornen a escapar dos punts d’entre les mans.

I això que tot anava a favor seu ben prest. Al minut 5 els d’Aguirre s’avançaven en el marcador mitjançant Dani Rodríguez. Centrada de Gio González des de la banda dreta, errada monumental de Mosquera, Muriqi la toca i la pilota cau al Tigre de Betanzos, que l’enganxa a la perfecció i posa l’1-0. És el primer gol de Dani Rodríguez aquesta temporada.

El València gaudeix d’una gran oportunitat per igualar el partit, amb un xut de falta directa de Pepelu. El pal ho evita.

A partir d’aquí, el Mallorca té el partit controlat. Muriqi fa el 2 a 0, però l’àrbitre l’anul·la per un fora de joc molt clar. I a la darrera jugada de la primera meitat, quan es complien els tres minuts d’afegit (els vermells han protestat que era un temps excessiu), arriba l’empat. Diego López remata de cap una bona assistència de Thierry Correia de primeres i supera Rajkovic, que no pot fer res.

Des del començament de la segona meitat el Mallorca s’ha bolcat cap a la porteria valencianista. Ha tengut fins a tres oportunitats ben clares per aconseguir l’avantatge en el marcador. Primer l’ha tenguda Muriqi de cap, amb una bona aturada de Mamardashvili. Després, amb una bona entrada de Gio González per banda dreta, però el seu xut s’estavella al pal. I finalment Dani Rodríguez, amb una altra bona resposta del porter valencianista.

El marcador ja no es mouria. El Mallorca se’n va a l’aturada per compromisos internacionals amb 8 punts i cap victòria a Son Moix.