X

El Mallorca encara una setmana amb Copa i Lliga

Dimecres comencen la competició del KO contra el Boiro i dissabte torna la lliga. Toca visitar el Villamarín per enfrontar-se al Betis

30/10/2023

El Mallorca encara una setmana amb Copa i Lliga

Un partit trampa, un partit que deixa el Mallorca sota la lupa. En part, perquè la seva condició i la seva història l’assenyalen com a favorit; en part, perquè el mal inici a la lliga ha deixat la necessitat de guanyar un equip de la Regional gallega, el Boiro, que arriba després d’eliminar al Monte de Cantàbria a la fase preliminar. Amb tot, el vestidor i el cos tècnic redacten un discurs de tranquil·litat en un moment en què els resultats no arriben. Una victòria en lliga en 11 partits i 9 punts.

 

Sobre la gespa de Son Bibiloni hem pogut veure Darder, Maffeo i Raíllo exercitar-se al mateix ritme que els seus companys, però està per veure si Javier Aguirre aposta per un pla alternatiu i dona minuts als jugadors manco habituals. Una maniobra que afectaria la porteria. Greiff i Pichu Cuéllar es jugaran la plaça de Rajkovic. El debat de si el Mallorca ha d’apostar per la Copa o centrar-se en la lliga està obert. Però la condició del rival obliga a passar de ronda.

30/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris