11

El Mallorca es nega de visitant

El conjunt vermelll continua sense puntuar a domicili després de 5 sortides en el dia que complia 1.000 partits a Primera

03/11/2019

El Mallorca volia assaltar el José Zorrilla, temple inexpugnable on el Valladolid no ha perdut aquest curs. Les rotacions de Vicente Moreno han començat per la porteria. Fabricio s’ha estrenat defensant la meta vermella. Joan Sastre ha tornat a l’onze i Marc Pedraza ha estrenat titularitat.

El Mallorca ha sortit disposat a cercar el gol i, als tres minuts, Joan Sastre ha tengut la primera ocasió del partit amb un xut de fora de l’àrea. El Valladolid no ha renunciat a l’atac i, al quart d’hora, Óscar Plano ha posat a prova Fabricio. Els de Moreno han guanyat metres i Budimir ha tengut l’ocasió més clara, després d’una bona passada d’esperó de Dani Rodríguez.

Tampoc ha aprofitat una bona passada de Javi Moyano, Óscar Plano, que remata per damunt dels tres pals. El gol ha arribat a pilota aturada. A cinc minuts del descans, Joaquín s’ha anticipat a la defensa i bat Fabricio per fer-ne l’1-0.

El segon temps no ha pogut començar pitjor per als de Vicente Moreno. Una errada defensiva entre Valjent i Fabricio acaba en un penal comès pel porter canari. Enes Unal ha agafat la responsabilitat per marcar-ne el segon. Un Mallorca esclau dels seus errors tornava a tirar un partit que tenia controlat. D’una errada de Take en va poder arribar el tercer, però Óscar Plano no ha encertat.

El primer llançament a porta mallorquinista ha estat d’Abdón Prats, que ha entrat per Salva Sevilla. La cirereta pel Valladolid l’ha posat Sandro Ramírez amb un golàs des de fora de l’àrea.

En el seu partit número 1.000 a Primera Divisió, el Mallorca no ha pogut desfer el malefici que l’acompanya des del començament de temporada i ha sumat el cinquè desplaçament sense sumar.