El Mallorca fa la darrera prova

Victòria 1-0 contra el Cagliari al Ciutat de Palma davant dos mil espectadors

08/08/2021

S’han acabat les proves per al Mallorca. Els homes de Luis García Plaza van disputar anit passada el darrer assaig al Trofeu Ciutat de Palma. Victòria 1 a 0 contra el Cagliari italià. Un gol de Dani Rodríguez al minut 40 de la primera part va servir per brindar un triomf als pocs aficionats que hi havia a Son Moix. El Mallorca s’estrena dissabte que ve, a la Lliga contra el Reial Betis. El tècnic mallorquinista va partir satisfet amb l’actuació dels jugadors.

Pablo Gálvez, jugador del filial, va ser la gran novetat anit al partit del Mallorca. Davant la gran quantiat de lesions que té Luis García Plaza a la davantera, l’entrenador va donar la responsabilitat del gol al jugador del filial. Gálvez va jugar 60 minuts i fins i tot va tenir una bona oportunitat a la primera part per marcar. El tècnic va tenir bones paraules pel jugador. Això sí, va reconèixer que segurament si Ángel, Amath o Abdón haguessin estat al 100% no hauria tingut minuts.

De moment, l’oportunitat per a Pablo Gálvez va arribar ahir. No era una jornada qualsevol a Son Moix. En una austera presentació, varen trepitjar per primera vegada la gespa de Son Moix els nouvinguts. Un d’ells, Ángel Rodríguez, que va fer més que una amistat amb el dimonió. Però la major ovació va ser per al gran artífex de l’ascens: Luis García Plaza.

Tot i la festa anunciada, la grada va presentar un ambient més fred de l’habitual. No importava que vengués a Son Moix Diego Godín o Giovanni Simeone, fill del Cholo, amb el Cagliari. Qui no es va perdre el partit des de la llotja va ser el president Andy Kohlberg. També des d’allà mateix veren el partit Braian Cufré mentre es resol el seu futur, i els lesionats Antonio Sánchez i Amath Ndiaye.

Qui va poder jugar i va voler mostrar la seva millor versió va ser Jordi Mboula. L’extrem català va tenir diferents ocasions que serviren per sacsejar la graderia i desfermaren els aplaudiments.

Però als moments de major patiment va tornar a aparèixer Manolo Reina. El partit va perdre ritme i va guanyar escalfor. Més, després d’aquesta entrada sobre Dani Rodríguez que va encendre Martin Valjent. Passaven els minuts i pesaven les cames i va tocar fer canvis. Pablo Gálvez rep aquesta ovació. S’han acabat els assajos, ara arriba la Lliga.