El Mallorca fa una passa de gegant cap a la permanència

El conjunt de Javier Aguirre s'imposa 3-1 al Getafe i arriba als 40 punts

23/04/2023

9

El Mallorca arriba als 40 punts després d’imposar-se 3-1 al Getafe i deixa pràcticament segellada la seva continuïtat a Primera Divisió.

L’equip de Javier Aguirre ha començat atacant, però ha estat el Getafe qui s’ha avançat al marcador. Borja Mayoral, que té una especial predilecció per marcar al Mallorca, ha fet el 0-1 amb un xut amb molta fortuna. La pilota toca Raíllo i el rebot supera Rajkovic. El Mallorca ha cercat l’empat, però ha partit als vestidors per davall al marcador.

Aguirre ha fet canvis a la mitja part. Ha donat entrada a Jaume Costa en el lloc d’Antonio Sánchez, ha col·locat Maffeo al seu lloc natural i el Mallorca ha fet una passa endavant. Als onze minuts ha arribat la igualada. Xut de Morlanes, Soria la deixa morta dins l’àrea petita, i Kang-In Lee apareix per fer l’empat. I només 8 minuts més tard, Raíllo, de cap, fa el 2 a 1. Assistència, per cert, de Kang In Lee, l’MVP del partit. El central andalús s’eleva per damunt la resta de jugadors, i la seva rematada arriba a la xarxa. Kang-In Lee ha arredonit la seva gran actuació amb la sentència, el 3 a 1, quan ja es complia el temps afegit.

Els vermells es retroben amb la victòria a Son Moix després de tres jornades i es posen a 10 punts de la zona de descens.