El Mallorca goleja la Llanera i jugarà els setzens de final de la Copa

Aleksandar Sedlar, en dues ocasions, Mboula, Gayà, Llabrés i Ángel completen una golejada històrica

16/12/2021

11

El Llanera-Mallorca ha estat un partit sense molta història… que passarà a la història. Aquest 0-6 és la major golejada de la història del Mallorca com a visitant en partit oficial. Ha estat un partit especial per a molts de jugadors. Leo Román ha debutat a la porteria mallorquinista i la poca feina que ha tengut l’ha solucionat de la millor manera. Especial també per a tres dels golejadors. Aleksandar Sedlar s’ha estrenat amb la camiseta del Mallorca i ho ha fet amb un doblet; també s’han estrenat dos jugadors del planter, dos mallorquins, el central Josep Gayà i el jove Javi Llabrés que ha entrat a la segona meitat.

La mitja dotzena de gols han arribat a la segona part, però la superioritat dels homes de Luis García Plaza s’ha començat a veure des del minut 10. Després d’un inici efusiu dels locals, en què ha destacat el mallorquí del Llanera David Crespo, el Mallorca ha agafat les regnes del partit i només la falta d’efectivitat ha retardat allò que semblava inevitable. Take Kubo ha jugat el seu primer partit de titular després de la lesió. Poques aparicions del japonès però d’una qualitat evident. Una gran passada seva la desaprofita Abdon o l’atura el porter. Era el minut 21 de la primera meitat i  ja la tercera ocasió clara de l’artanenc. Mboula i Niño també podrien haver avançat als mallorquinistes. Les cinc ocasions han estat entre el minut 11 i el 21. Un primer allau de deus minuts sense resultats. La primera part acaba amb un gran internada de Jordi Mboula i la seva assistència no l’aprofita Aleix Febas.

A la segona, arriba la pluja de gols. La meitat d’estratègia. El Mallorca era el millor equip des del córner a la Primera Divisió i, ara,  també ho és de la Copa. Al minut 4 de la represa Aleksandar Sedlar fa de cap el primer després d’un servei de Take Kubo. Cinc minuts més tard és Jordi Mboula qui fa el segon i sentencia l’eliminatòria amb un xut des de fora de l’àrea. I al minut 62, es repeteix la història. Treu un córner Kubo, remata al fons de la xarxa Aleksandar Sedlar. Amb aquest resultat, Luis García dona descans Kubo i Fer Niño i s’incorporen al partit Kang In Lee i Javi Llabrés. El coreà també assisteix amb una treta de córner i és Josep Gayà qui s’estrena com a mallorquinista. El resultat ja començava a ser una sagnia i encara havien d’arribar dos gols més. El cinquè és de Javi Llabrés que aprofita una assistència d’Ángel. El davanter canari tanca la golejada i fa el sisè gol del partit i el tercer que marca a la Copa, tots tres sortint des de la banqueta.

0-6 i el Mallorca ja espera rival per als setzens de final. El sorteig encara no és pur però el Mallorca podria jugar contra un equip de qualsevol de les categories presents al sorteig.