El Mallorca guanya per 1-0 el Leganés amb un gol d’Antonio Raíllo

L'equip de Luis García Plaza romp la ratxa negativa de resultats amb un triomf patit davant els madrilenys. El central andalús i Oliván seran baixa per sanció diumenge a Las Palmas

01/04/2021

12

Ha estat una victoria molt patida. El Leganés ha gaudit d’ocasions molt clares per empatar, però avui la moneda ha caigut de cara per al conjunt de Luis García Plaza. El primer contratemps per al tècnic ha estat deixar fora de la convocatòria a Martin Valjent. L’eslovac, que havia de ser titular, estava malalt i ha causat baixa. Russo s’ha mantingut a l’onze titular. Antonio Sánchez, suplent per molèsties físiques a Fuenlabrada, ha estat la novetat a l’alineació. La primera part ha tengut poca història fins que, al minut 25, Palencia ha comès falta sobre Salva Sevilla. El propi jugador l’ha treta i la seva centrada l’ha rematat Antonio Raíllo a l’interior de l’àrea. El cop de cap ha sorprès Aitor Riesgo i ha significat l’1-0 per al Mallorca. Amb arribades perilloses però sense definir del Leganés s’ha arribat al descans. La segona meitat ha estat de domini madrileny. Els d’Asier Garitano han tengut ocasions per empatar al partit. Sobretot, al tram final. Al minut 80, Juan Muñoz ha enviat a la creueta un xut de falta directa. I ja al temps afegit, el Leganés ha tengut l’ocasió més clara de tot el partit. Eraso ha copejat de cap al segon pal i Reina, en una intervenció espectacular, ha tret la pilota a la mateixa línia de gol. Al final, 1-0 i tres punts que mantenen el Mallorca empatat a 64 punts amb l’Espanyol al capdavant de la classificació. L’Almeria, tercer classificat, en té 60. El pròxim partit per al conjunt balear será diumenge vespre a Las Palmas. Contra l’equip canari serán baixa per sanció l’autor del gol d’avui, Antonio Raíllo, i el lateral esquerre Brian Oliván.