X

El Mallorca ha de despuntar a Elx

La visita al Martínez Valero ha de confirmar la millora de l'equip amb 3 punts

07/10/2022

El Mallorca ha de despuntar a Elx

Redacció

Javier Aguirre ho va comentar abans de rebre el Barça, i s’hi va reafirmar després de lluitar de tu a tu contra els blaugrana: el Reial Mallorca que s’enfrontarà a l’Elx és millor equip que el que va començar la temporada a San Mamés. Més sòlid en defensa, més àgil en la construcció del joc, i més desequilibrant en el talent individual, i ho ha de demostrar contra el coer de la lliga.

La dotzena posició a la taula, amb 8 punts, està justificant el pla futbolístic de Javier Aguirre, però al Martínez Valero, l’equip ha de despuntar. La victòria situaria el Mallorca a l’òrbita del Vila-real, València i Osasuna, mentre que la derrota l’acostaria al terç baix de la taula, amb Almeria, Espanyol i Valladolid.

A més, tenint en compte el calendari que queda fins a l’aturada pel mundial, són els 3 punts més assequibles per als vermells: Als 5 darrers partits, els il·licitans han encaixat 14 gols, 5 d’ells a casa, i tan sols n’han marcat 2. A més, el club continua sense tancar el relleu de Francisco, i sembla que serà Alberto Gallego, l’entrenador del filial, qui seurà dilluns a la banqueta.

Amb el Mallorca a l’alça, l’Elx al pou, i el calendari a punt d’esclatar, per primera vegada en la història, el Mallorca ha de vèncer i convèncer al Martínez Valero.

07/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris