X

El Mallorca ingressarà 22 milions per la venda de Kang In Lee al París Saint-Germain

La quantitat és fixa, sense variables de cap tipus. Serà el traspàs que més doblers deixarà a la caixa del club en tota la història

04/07/2023

El Mallorca ingressarà 22 milions per la venda de Kang In Lee al París Saint-Germain

22 milions. Ja hi ha acord entre el Mallorca, el PSG i Kang in Lee. 22 milions pagarà el club francès per fitxar el jugador sud-coreà. Segons ha pogut saber IB3 TV, es tracta de 22 milions d’euros fixos, sense variables, que aniran íntegrament per al Mallorca. Pablo Ortells ha trobat la fórmula per treure el màxim rendiment econòmic a la venda del jugador que, recordem-ho, va arribar lliure a l’illa ara fa dos anys. L’acord és total i només falta estampar la signatura.

Mai a la seva història el Mallorca ha rebut 22 milions per cap jugador. El traspàs de Samuel Eto’o al Barça va ser de 24 milions d’euros, però el Madrid se’n va dur la meitat, 12 milions. Fins ara, la xifra més cara van ser els quasi 18 milions d’euros pel traspàs de Diego Tristán al Deportivo de la Corunya, que també en pagà 15 per Albert Luque. La mateixa xifra va pagar el Barça per aconseguir els serveis de Daniel García Lara, el golejador de la Supercopa i de la final de la Recopa. Per trobar el darrer traspàs amb dues xifres, hem de viatjar al 2008. Aquell any, Dani Güiza va deixar el Mallorca rumb al Fenerbache per 15 milions d’euros, molt lluny dels 22 que pagarà el PSG per Kang in Lee.

04/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT