El Mallorca no sap remuntar

L'equip ha encaixat cinc derrotes enguany i als cinc partits ha començat perdent

16/03/2021

10

És el líder, l’equip que més partits ha guanyat fins ara i el que manco n’ha perdut. Aquest Mallorca també pot presumir de ser el conjunt manco golejat de tota la Segona Divisió i el tercer màxim golejador. Però fins i tot així, li queda una assignatura pendent. Perquè aquest Mallorca de rècords no sap remuntar un partit.

Cinc derrotes ha encaixat el Mallorca en tota la temporada i totes cinc tenen un denominador en comú. Quan l’equip vermell és el primer a encaixar un gol, és incapaç de remuntar el partit.

Jornada 1. El Mallorca cau a Son Moix davant el Rayo. Gol al minut 50 i fins aquí la història del partit.

Hem d’esperar fins a la jornada 19 per a la segona derrota. El Fuenlabrada visita Son Moix i al minut 11 es posa per davant al marcador. Aquest és el dia en què el conjunt vermell és més a prop de capgirar el marcador, però la remuntada queda a mitges. El partit s’escapa per 2 gols a 3.

A la jornada 21, Las Palmas només tarda 21 minuts a batre Manolo Reina. Molt prest, però així i tot, el Mallorca una vegada més acaba perdent el partit. Per la mínima, però els 3 punts es tornen a escapar.

A la jornada 25 el Mallorca també és incapaç de puntuar. És el dia en què l’Espanyol de Vicente Moreno visita Son Moix. La història es repeteix. Els pericos fan el primer gol al minut 33. Estèril és l’empat d’Amath Ndiaye, perquè el Mallorca, una vegada més, torna a perdre.

Per molt de temps que tengui, el Mallorca no sap remuntar a casa, però tampoc enfora de Son Moix. Jornada 29. L’Sporting s’imposa 2 a 0 al conjunt vermell.

Remuntar un partit s’ha convertit en un impossible per al Mallorca. Almanco fins ara.