El Mallorca, nou líder de Segona Divisió

El conjunt balear aprofita la derrota de l'Espanyol a Leganés per enfilar-se a la primera posició

26/11/2020

El Mallorca és el nou líder de Segona Divisió. L’equip de Luis García Plaza s’enfila a la primera posició gràcies a la victòria a Cartagena i la derrota de l’Espanyol a Leganés. El conjunt de Pep Lluís Martí se situa segon i l’equip perico, entrenat per Vicente Moreno, surt de les places d’ascens directe.

L’Espanyol ha perdut a Leganés per 2 a 0. Borja Bastón al minut 41 n’ha fet el primer, el davanter remata pràcticament a plaer en una jugada al contraatac. Abans del descans, l’Espanyol n’ha quedat amb 10, per l’expulsió de Miguelón. A l’inici del segon temps, l’equip de Pep Lluís Martí ha fet la sentència per mitjà d’Arnaiz. Amb aquesta derrota l’Espanyol surt de la zona d’ascens directe. A més l’equip de Vicente Moreno només ha sumat 5 punts dels darrers 15 com a visitant.