El Mallorca Palma Futsal, a quarts de final de la Copa del Rei

El conjunt d'Antonio Vadillo està a una eliminatòria de la Final Four

17/01/2024

18

El Palma Futsal s’avança aviat. Minut 5. Bruno Gomes es gira i marca el primer. 1 a 0. Només 3 minuts després és Fabinho qui amplia les distàncies amb aquest gol a pilota aturada. El brasiler posa el 2 a 0 i el marcador ja no es mou fins a l’inici de la segona part. Els catalans marquen el primer del seu equip al 23. Carlos Barrón rebutja malament la pilota i Khalid posa l’1 a 2 al marcador. Enfora d’ensorrar-se, el Palma Futsal es torna a allunyar. És Salar qui marca el tercer amb aquesta jugada individual al minut 27. El Santa Coloma no abaixa els braços i recorr al porter jugador. A 5 minuts del final, posa el Palma contra les cordes amb aquesta gran jugada col·lectiva. 2 a 3.

Els catalans cerquen l’empat fins al final, però el Palma Futsal n’aconsegueix la victòria. Una vegada classificats pels quarts de final de la Copa del Rei, ara l’equip té una aturada de gairebé un mes. Una bona manera d’aturar… amb les feines fetes.