20

El Mallorca Palma Futsal acomiada amb un triomf el millor any de la seva història

Els de Vadillo s'han imposat per 4-3 a l'Industrias Santa Coloma, i es retroben amb la victòria en lliga

23/12/2023

El Mallorca Palma Futsal s’acomiada del 2023, l’any que l’ha coronat com a campió d’Europa i com a campió del món, amb una victòria per 4 a 3 contra l’Industrias Santa Coloma. Un resultat que permet als mallorquins tornar a celebrar un triomf en lliga després de tres jornades sense fer-ho, i posar, davant la seva afició, la cirereta a un any històric i inoblidable.

Ben aviat s’ha avançat el conjunt mallorquí en el marcador. Un minut i vuit segons es torba Moslem a fer el primer. Abans del minut 3 de partit, novament Moslem fa el 2 a 0, després d’una gran jugada col·lectiva. I, cinc minuts després, és Rivillos qui fa el tercer.

Després d’aquest començament fulgurant, és Víctor Ramos qui escurça distàncies. Tots dos equips tenen oportunitats per fer més gols. Ho eviten, en doble instància, un a cada banda, els pals. I quan manquen només 10 segons per al descans, és Tolrà qui fa el 3 a 2.

Si el gol anterior era dels denominats psicològics, no ho era manco el 3 a 3, obra de Cardona, abans de complir-se el primer minut de la segona meitat.

Però l’any es mereixia un tancament amb triomf. I aquest ha arribat gràcies a una diana de Gordillo, un dels grans protagonistes del Palma Futsal aquest 2023.

Als instants finals, el conjunt català ha cercat l’empat jugant de cinc, i a punt ha estat d’aconseguir-ho, si no hagués estat per aquesta magistral intervenció de Barrón al darrer alè.

Triomf per al Mallorca Palma Futsal, que reprèn el camí de la victòria en lliga tres jornades després, i que manté l’equip a la zona alta de la classificació.