El Mallorca Palma Futsal aconsegueix el bitllet per a les semifinals del play-off pel títol de lliga

Victòria 3 a 4 contra el Noia a la pròrroga. El pròxim rival dels mallorquins serà el Jaén

28/05/2023

Ja havia avisat Antonio Vadillo que el partit a la pista del Noia no seria cap passeig i el tècnic tenia tota la raó del món. Jugar davant l’equip revelació de la temporada sempre és un perill. Ben aviat queda clar que costarà aconseguir el bitllet per semifinals. Al minut 9, Machado aprofita una passada de Bruno Gomes per fer l’1 a 0. Una diana que obliga el Palma a reaccionar i la reacció dels mallorquins és imminent. Eloy Rojas fa l’empat en una jugada a pilota aturada.

El guió del partit es repeteix just començar la segona part. Al minut 23, Marcelo torna a avançar als gallecs. Un gol que desperta de cop els de Vadillo que en només 1 minut capgiren el marcador. Primer amb el gol de Mancuso i poc després amb una altra diana de Cainan. Un avantatge que s’esfuma a només 3 segons pel final. Marcelo culmina una jugada d’estratègia per enviar el partit a la pròrroga.  Tot i patir és precisament aquí on el Palma demostra el seu potencial. Els mallorquins aprofiten la seva superioritat numèrica per l’expulsió de Power Raggiati per sentenciar l’eliminatòria. Tot gràcies a la diana de Tayebi. Un gol que serveix el Palma Futsal per continuar somiant en aconseguir el segon títol del curs. El pròxim rival serà el Jaén.