El Mallorca Palma Futsal, campió de la fase regular de la Lliga

El conjunt mallorquí acaba primer tot i la derrota a la pista del Jimbee Cartagena per 3 a 0

20/05/2023

8

Per primera vegada a la seva història, el Mallorca Palma Futsal s’ha proclamat campió de la fase regular de la lliga. I això que l’equip mallorquí ha estat incapaç de superar el Jimbee Cartagena. De fet, el partit no ha pogut començar pitjor. Just al minut 1, Waltinho ha inaugurat el marcador gràcies a una jugada gairebé perfecta a pilota aturada. Tot ha empitjorat poc després. Al minut 6, ha arribat la segona diana del Cartagena. Aquesta vegada és Bebe qui sorprèn Luan Muller. El Palma Futsal ha intentat escurçar distàncies abans de partir cap al vestidor, però el marcador ja no s’ha mogut més en una primera part per oblidar dels mallorquins.

A la represa, el Mallorca Palma Futsal ha cercat el gol gairebé a la desesperada. Avui, però, no ha estat el dia dels de Vadillo. Tot i ser un dels equips més golejadors de tota la categoria, avui ha estat incapaç de marcar. I això que ho ha intentat més d’una vegada. La sentència definitiva ha arribat al minut 32 amb el gol de Juanan (3-0). Una diana que feia gairebé impossible creure en la remuntada.

Tot i la derrota, el Mallorca Palma Futsal es proclama campió de la fase regular perquè el Barça també ha perdut. Derrota del conjunt blaugrana, 5 a 2, a la pista del Movistar Inter. El FC Barcelona queda, per tant, segon a la classificació i el Jimbee Cartagena tercer. Els de Vadillo tendran el factor pista a favor al play-off pel títol de lliga. El Noia gallec serà el primer rival.