El Mallorca Palma Futsal cau contra el Xota abans d’afrontar el debut a la Champions

El conjunt de Vadillo encaixa la tercera derrota de la temporada a la lliga (4-3)

22/10/2023

19

El Mallorca Palma Futsal no va poder amb l’únic equip invicte de la temporada, el Xota. El conjunt d’Antonio Vadillo va perdre per 4-3 davant el conjunt navarrès tot i sortir amb ganes a Anaitasuna. Els locals s’avançaren al minut 12 per mitjà de Fabinho. Només tres minuts després arribava l’empat, obra de Marcelo. L’alegria, però, va durar poc per als palmesans; al 17 Linhares torna a avançar els navarresos, que parteixen al descans amb el 2-1 al marcador.

A la segona part, Marcelino fa un doblet per tornar a igualar el matx i després Rivillos donava esperances al Palma amb el 2-3 amb un gran xut. El Xota, però, va neutralitzar la remuntada dels illencs gràcies a una nova diana de Fabinho. Al 35, el conjunt local sentenciava el partit amb un llançament des dels dotze metres.

És la tercera derrota del Palma a la lliga i arriba just abans d’afrontar el debut a Champions. Els vigents campions d’Europa afrontaran la Main Round de la competició a casa, al Palau de Son Moix. El primer obstacle és l’Haladas hongarès.