El Mallorca Palma Futsal cau golejat a Valdepeñas (7-2)

Vilian i Fabinho han marcat els gols de l'equip de Vadillo

05/11/2023

13

El Valdepeñas s’ha avançat prest al marcador. Boyis aprofita aquest servei de cantonada i marca el primer per als manxecs al minut 6. La segona diana és de les que fan mal. Chaguinha s’arrisca a fer una passada a Barrón, però Lolo Urbano la toca amb la cama esquerra i la pilota entra directa a porteria. El Valdepeñas es va fent gran i el Palma, amb l’errada de Chaguinha, es fa petit. Amb aquest gol de doble penal, Eloy Rojas s’estrena al marcador. És el tercer del seu equip, però l’exjugador del Palma en faria, ni més ni manco, que tres més. Primer, però, arriba el descans.

Al 25 de la segona part, torna a aparèixer Eloy Rojas. L’andalús estavella l’esfèrica al pal, rebota a Luan Muller i entra. El Palma Futsal no s’estrena fins el 29 amb aquest golàs de Vilian. 4 a 1. Els de Vadillo ho intenten, però avui no tenen el seu dia. Només un minut després, el Palma paga car jugar amb porter-jugador. Marcao atura aquest xut i marca a porteria buida. 5 a 1. Tornar a Mallorca amb qualque punt és ja pràcticament impossible. Al 34, Vilian veu la vermella després d’aquesta acció, sisena falta d’equip i Eloy Rojas és l’encarregat de marcar des de doble penal. A punt per sentir la xiulada final, Fabinho fa la segona diana des dels 10 metres. Un gol que poc celebren els palmesans. El Valdepeñas tanca el partit amb una nova diana d’Eloy Rojas. L’andalús roba la pilota a Luan Muller per després marcar el darrer del seu equip i el quart al seu caseller personal. 7 a 2.