El Mallorca Palma Futsal cau golejat contra el Barça i s’acomiada de la Copa del Rei

Derrota dolorosa per 1-5 en un duel on els de Vadillo no foren competitius i que ajorna novament el somni del primer títol de la seva història

01/04/2023

La consigna era clara, però una vegada més, les ombres han enfosat el Mallorca Palma Futsal en el moment que defineix glòria o frustració. I això que la posada en escena ha estat condreta, amb un bon un contra un de Mancuso que ha fet tremolar el Barça. Miratge dels de Vadillo, avui els de Llompart, perquè llavors el transatlàntic blaugrana ha obligat al lluïment de Barrón. La resistència ha durat fins al minut 15, quan els palmesans s’han immolat. Complicitat nul·la entre Eloy Rojas i Rivillos i condució frenètica que Ortiz transforma en el primer.

La reacció ha estat tímida, i més enllà d’un xut de Rivillos, el Palma ha generat poc perill. Al darrer minut del primer acte, ha comparegut la maledicció de l’ex: Catela fabrica una gran acció i fa el 0-2 amb una celebració amb missatge.

Tocava electroxock a la represa i als primer segons s’ha produït. Penal sobre Chaguinha, que fa efectiva una pressió generosa. Tayebi marca i el príncep de Pèrsia obre les portes de la remuntada. Portes tancades entre la impotència d’un equip i la defensa solvent d’un altre. I faltava el factor Ferrao. Al minut 29 la sisena falta la converteix el líder culé en un gol quasi letal. La ferida s’ha fet encara més grossa al darrer minut. Doblet de Ferrao i diana de Pito amb el matx agonitzant. La següent oportunitat de riure serà d’aquí a un mes a la final four de la Champions.

José Tirado: “Estic penedit d’haver vengut”