El Mallorca Palma Futsal empata a 2 contra l’Indústrias Santa Coloma

A falta de 45 segons per a la xiulada final, el conjunt català marca el gol que suposa l'empat definitiu. Els d'Antonio Vadillo sumen només un punt, però continuen segons a la classificació

29/01/2023

14

El Mallorca Palma Futsal no va poder allargar ahir la seva ratxa de 9 victòries consecutives a Son Moix aquesta temporada i va cedir un empat al darrer minut contra l’Indústrias Santa Coloma. L’equip d’Antonio Vadillo va patir el rigor defensiu dels catalans, que es varen avançar al primer quart d’hora amb una rematada de Rufino. Ja a la segona part, Mancuso va igualar el partit a passada de Chaguinha amb una gran definició. Cainan, amb l’ajuda del porter, va completar la remuntada al minut 38. Però a manca de 45 segons, Albert Povill va fer el 2 a 2. És el primer empat a casa del Palma, que continua segon.