El Mallorca Palma Futsal es classifica per a la final four de la Champions

Derrota el Piast Gliwicki polonès per 5-0 en una festa del futbol sala a Son Moix

25/11/2022

11

Antonio Vadillo i el Mallorca Palma Futsal somien en gran. Plenament concentrat i motivat, l’equip va botar a la pista. Amb les idees clares i un full de ruta que Rivillos va marcar al minut 4 amb el primer gol. Servei de cantonada de Chaguinha i el madrileny marca el primer. El segon, també va ser seu, quatre minuts més tard. Saldise, al minut 15, augmentava distàncies al marcador. I així partien al descans. Actuació perfecta des del punt de vista defensiu. Feia pràcticament un any que no s’acabava amb porteria a 0 a Son Moix. I la punteria ben afinada. Mancuso, al 33, se sumava a la festa amb el 4 a 0. I a pocs segons per al final, quan Son Moix ja celebrava la gesta, Eloy Rojas arredonia el marcador amb el cinquè.
Vadillo i els seus han fet fàcil el que pareixia una quimera. Només quedava gaudir-ho i celebrar.