El Mallorca Palma Futsal es classifica per a la Ronda Elit de la Lliga de Campions

L'equip mallorquí ha empatat a 2 contra el Kairat Almaty, bicampió del torneig

27/10/2022

10

El segon capítol del Mallorca Palma Futsal a la Lliga de Campions poca cosa ha tengut a veure amb el seu debut contra l’Sporting de París. Avui, esperava el Kairat Almaty, bicampió d’aquesta competició. Tot i que l’exigència del partit s’ha multiplicat per 10, l’equip mallorquí ha estat el primer a marcar, o més ben dit, ha estat el primer a avançar-se el marcador. Minut 9 de partit. Servei de banda de Cleber, que Douglas Junior envia al fons de la seva porteria. Els de Vadillo han sabut aguantar les envestides del Kairat fins que d’un altre servei de banda ha nascut l’empat. Tursagulov queda sense pràcticament angle, però s’inventa un xut que agafa desprevingut Moslem i Luan Muller. Amb l’un a un s’ha arribat al descans.

Poca cosa ha canviat a la represa, i això que al minut 29, Higuita, nomenat millor porter del món en 5 ocasions, ha vist la vermella directa per aquesta acció damunt Tayebi. Tot i jugar amb superioritat numèrica durant 2 minuts, el Palma ha estat incapaç de marcar. Així es fa complicat sorprendre un dels millors equips del món. Un rival que pot despertar en qualsevol moment. I el Kairat ha despertat. Al minut 36, Yesenamanov ha fet el 2 a un. Tot i el disgust, els de Vadillo s’han carregat de paciència. Tocar i tocar fins que ha arribat el seu moment. A poc més d’un minut i mig per al final, Tayebi ha fet el definitiu 2 a 2. L’iranià aprofita un potent xut d’Eloy Rojas que permet a l’equip mallorquí allargar el seu idil·li amb la Lliga de Campions. Els de Vadillo es classifiquen matemàticament per a la Ronda Elit i depenen d’ells mateixos per acabar primers de grup.