El Mallorca Palma Futsal es retroba amb el triomf a Peníscola

Cléber, quan faltaven 5 minuts per al final, va fer el definitiu 4-5, que talla la ratxa de dues derrotes consecutives

09/11/2023

17

La derrota a Valdepeñas havia fet mal a l’equip, que va sortir a la pista disposat a esborrar les males sensacions de quatre dies enrere. Però malgrat les bones intencions del grup de Vadillo, va ser el Peníscola el que es va avançar primer. Un gol que va esperonar el Palma. En dos minuts, Cléber va posar l’empat a un, i Tayebi avançava els mallorquins. Però abans del descans, va tornar el malson. El Palma se n’anava amb 3-2 als vestidors després dels gols d’Aicardo i de l’ex dels mallorquins, Diego Quintela.

Tocava remar a la segona part. A l’equador, Tayebi feia l’empat a 3. Era un partit d’alternatives i els valencians tenien la possibilitat de sumar un nou triomf gràcies al gol de Pani. Lluny de llançar la tovallola, Bruno Gomes empatava. I Cléber al 35 feia el definitiu 4-5. Va tocar patir els darrers cinc minuts, però finalment el Palma Futsal s’apuntava un triomf necessari per allunyar fantasmes. Dissabte visita Son Moix el Noia, en una lliga sense temps per agafar aire.