El Mallorca Palma Futsal es retroba amb la victòria

Després de dues derrotes consecutives, l'equip mallorquí s'imposa 5 a 1 al Còrdova a Son Moix

19/10/2023

16

L’alegria dels jugadors del Mallorca Palma Futsal després de guanyar el Còrdova ho diu tot. Victòria 5 a 1 que retorna la tranquil.litat a Son Moix després d’unes setmanes d’interrogants. L’equip necessitava una alegria per oblidar les derrotes davant el Movistar Inter i el Jimbee Cartagena. I no hi ha millor alegria que compartir un triomf amb l’afició.

La plantilla sabia que era guanyar o ficar-se en problemes. Era el dia de demostrar l’orgull davant un dels rivals revelació d’aquesta temporada. S’esperava un partit complicat i la primera part n’és la millor mostra. El Palma és incapaç de marcar, fins i tot, amb superioritat a la pista per l’expulsió de Perin després d’una falta a Rivillos. Tot canvia al minut 20. Luan Muller travessa mitja pista i Bruno Gomes caça la pilota per fer l’1 a 0 just abans del descans.

L’alegria dura el temps que l’equip és al vestidor. Perquè just començar la segona meitat, el Córdova fa l’empat. Mareco sorprèn Muller. Poc després Moslem s’inventa una meravella per fer el 2 a 1 quan l’equip més ho necessitava. Al minut 30, és Tayebi qui fa el tercer. Bona jugada entre Rómulo, Fabinho i que l’iranià converteix en gol per consolidar-se, a més, com a pitxtixi de l’equip. Duu 6 dianes en 7 partits. A porteria buida arriba el 4 a 1. És el minut 37. El Palma roba la pilota i Marcelo es converteix en el mes llest de la classe per fer esclatar la festa a Son Moix. Festa que tanca Cléber amb el 5 a 1 definitiu que deixa l’equip segon a la classificació.

Hi haurà poc temps per gaudir d’aquesta victòria perquè dissabte l’equip visita la pista del Xota, l’únic equip de Primera que encara es manté invicte. Serà la darrera cita just abans d’afrontar el repte de la Champions.