El Mallorca Palma Futsal goleja el Manzanares en el seu primer partit de l’any

Els d'Antonio Vadillo duen 5 victòries consecutives

15/01/2023

15

El Mallorca Palma Futsal comença l’any de la millor manera amb unha victòria per golejada al coer Manzanares. 5 a 1.

El primer gol no tardava a arribar. Al minut 2 de partit, Marlon aprofita una pilota morta per avançar el seu equip al marcador. Al minut 6, Cléber, es desfà del seu defensor i marca un autèntic golàs. El tercer gol arriba al minut 15. Eloy Rojas pressiona, roba la pilota i la deixa a Mancuso, que remata a plaer. Ja a la segona part, al minut 29, Rafa López fa el primer i únic gol del conjunt rival. Només dos minuts després, Marlon aprofita que el porter del Manzanares està molt avançat i xuta de porteria a porteria. El cinquè el marca Moslem. Roba la pilota per marcar a porteria buida el 5 a 1 definitiu.