El Mallorca Palma Futsal passa amb nota l’examen davant el Còrdova

Victòria del conjunt mallorquí 6 a 2 a Son Moix amb gols de Carlitos, Tayebi, Rivillos, Tomaz i Moslem

15/10/2022

Aquest nou Mallorca Palma Futsal progressa adequadament. Anit va superar amb nota l’examen contra el Còrdova. Al minut 7 arriba l’1 a 0. Carlitos aprofita un refús per inaugurar el marcador. Primer gol de la temporada per Carlitos i també per l’iranià Tayebi. Seu és el 2 a 0. Immillorable manera d’estrenar-se amb la camiseta del Palma. Tot i el monòleg del conjunt de Vadillo, el Còrdova aconsegueix reduir distàncies al marcador. Al minut 14, Saura fa el 2 a 1 de falta directa. Res, però, aconsegueix alterar els plans de l’equip mallorquí. Abans del descans apareix la millor versió de Mario Rivillos per fer el 3 a 1.

A la represa, arriben els nervis. Viana, al minut 26 torna l’emoció al partit posant el 3 a 2. Emoció que serà momentània perquè, ben aviat, el capità Tomaz s’encarrega de retornar la tranquil·litat a Son Moix. El brasiler, que havia regalat mig gol al Còrdova, es refà de la seva errada marcant el 4 a 2. I a partir d’aquí, festival golejador del Palma. Moslem fa el cinquè i Tayebi tanca el partit amb el 6 a 2 definitiu.

Set i partit pel Mallorca Palma Futsal, a qui li queden ara dos partits més de lliga abans de debutar a la Champions.