El Mallorca Palma Futsal recupera sensacions i goleja el Llevant

Ara el repte dels de Vadillo és superar dimarts el Noia als quarts de final de la Copa del Rei

18/02/2023

9

El Mallorca Palma Futsal oblida l’eliminació a la Copa d’Espanya amb gols. 12 minuts bastaren per sentenciar. Cleber marcà el primer al minut 3 amb un xut llunyà. Poc després, Chaguinha pren la pilota i no falla davant RaúlEl Palma és un vendaval i, al minut 7, Cainan amb un míssil teledirigit fa el 3 a 0. El quart és obra de Fabinho. El brasiler, que gaudia dels primers minuts de joc a la lliga, remata tot sol i es reivindica després del penal fallat a la Copa d’Espanya. La maneta de gols la tanca Cainan. Al minut 17, Pachu suavitza el cop amb el 5 a 1. Així i tot, primera part per emmarcar dels de Vadillo.

A la segona meitat, el Llevant reacciona tímidament. Toro marca el 5 a 2 al 33, però poc després, Cléber respon i transforma el sisè. L’intercanvi de cops continua. Tolrà fa el tercer per als valencians, però el Palma no vol ensurts i Tayebi dona la tranquil·litat amb el definitiu 7 a 3.

Pròxim repte: eliminar el Noia a la Copa del Rei. Dimarts, i de nou a Son Moix, el Mallorca Palma Futsal vol tornar a donar una nova alegria a l’afició.