El Mallorca Palma Futsal retroba el camí de la victòria contra el Betis

En el partit avançat de la jornada 28 els d'Antonio Vadillo s'han imposat per 3-5 al Betis

22/03/2023

El Mallorca Palma Futsal ha sabut recuperar la seva millor versió en el moment més oportú. I anit ho va demostrar a la pista del Betis. Al minut 11, Fabinho obre el marcador amb aquesta diana, l’única en tota la primera part. Perquè la festa estava reservada per la segona. Recital que comença al minut 26. Tomaz culmina una bona contra per fer el segon dels mallorquins… I al 30 apareix Cleber per fer el tercer, un autèntic golàs del pitxitxi del Palma que deixa el partit mig sentenciat. O almanco això és el que semblava. Tot canvia en aquest moment. Una mà innocent de Mario Rivillos es converteix en la sisena falta dels illencs. Fernando Draxler sorpèn Barrón i retalla distàncies al marcador. El malson es repeteix 20 segons després. En aquesta ocasió, els col·legiats assenyalen una mà de Cleber. Per sort del Palma, aquesta vegada el doble penal de Drexler surt desviat. La tranquil·litat dura fins que, al minut 34, Raúl Jiménez fa el 2 a 3 i torna a ficar el Betis dins el partit. El gol dels andalusos fa que els nervis tornin a fer acte de presència, però just en el moment més complicat, torna a aparèixer Cléber. El brasiler s’inventa un altre golàs. Pica la pilota per damunt Sarmiento per fer el doblet. És el quinzè gol del seu compte particular a la Lliga aquesta temporada. Al darrer minut arriba cinquè del Palma. Rivillos roba la pilota i marca a porteria buida. De ben segur que Vadillo, que ahir complia el segon dels quatre partits de sanció, degué respirar tranquil. Anecdòtic és ja el tercer del Betis que arriba pràcticament en sonar la botzina. 3 a 5 i victòria per al Palma que es reafirma a la segona posició de la classificació.