El Mallorca Palma Futsal s’imposa per 1 a 3 a la pista del Xota

Amb aquesta victòria, l'equip de Vadillo pràcticament s'assegura acabar la primera volta com a segon classificat

17/12/2022

23

El Mallorca Palma Futsal va per feina en aquesta lliga i el partit d’ahir n’és un gran exemple. Al primer minut Eloy Rojas fa el 0 a 1 en la primera aproximació. Osasuna Magna volia donar la rèplica, però topa amb Luan Muller. L’equip de Vadillo seguia a la seva i les ocasions s’acumulaven una rere l’altra. Tot i la insistència mallorquina, el que arriba ja al segon temps és l’empat de Xota. Fabinho supera Luan Muller amb una bona vaselina al minut 22. Poc dura l’alegria navarresa perquè Eloy Rojas torna a avançar el Mallorca Palma Futsal, i amb 7 gols es consolida com un dels tres pitxitxis de l’equip.

I per si no dominaven ja els de Vadillo, encara varen rebre un regal de Nadal avançat, en aquest cas és el porter Ohian Sánchez qui es disfressa de rei d’Orient en un xut de Mancuso. Amb aquest triomf el Mallorca Palma Futsal té pràcticament assegurat acabar segon la primera volta a falta d’una jornada.