El Mallorca Palma Futsal torna a dormir líder

El conjunt d'Antonio Vadillo s'imposa 1-2 a l'Antequera i deixa pràcticament fermada la segona plaça

29/04/2023

8

El Mallorca Palma Futsal ocupa provisionalment la primera plaça de la lliga després d’imposar-se aquest divendres a l’Antequera per 1-2. El conjunt d’Antonio Vadillo queda a l’espera del que faci aquest dissabte el Barça, però deixa pràcticament fermada la segona posició.

El Palma ja avisava només començar el partit. Cainan, amb una falta, està a prop de marcar el primer. Qui sí aconsegueix enviar la pilota al fons de la xarxa és Gordillo al minut 7 de partit. Amb aquesta diana el pivot es retroba amb el gol 7 mesos després. El segon del Palma arriba abans del descans. Doblet de Gordillo per partir als vestidors amb el 0-2. Només començar el segon temps, Tomaz pot fer el tercer del conjunt palmesà. La més clara és una ocasió de Cléber que Burrito treu sobre la línia. Tot es complica al minut 30 quan Muller veu la vermella directa per tocar la pilota amb la mà al mig del camp. Just després arriba el gol de l’Antequera. Diana de Cobarro que retalla distàncies al marcador

A falta de dues jornades per al final de la lliga regular, ara els de Vadillo tenen per davant el següent repte: la fina four de la Champions, que es disputarà del 5 al 7 de maig a Palma.