El Mallorca Palma Futsal trenca el malefici de la Copa d’Espanya i es classifica per a les semifinals

L'equip d'Antonio Vadillo derrota l'Inter Movistar per 1-2 i dissabte s'enfrontarà al Barça per un lloc a la final

22/03/2024

El Mallorca Palma Futsal ha romput el seu malefici amb la Copa d’Espanya i amb el Movistar Inter. L’equip d’Antonio Vadillo és a semifinals després de guanyar els madrilenys per 2 gols a un. Rivillos, ex de l’Inter, fa el 0 a 1 just abans del descans. La segona part comença amb el gol d’Humberto quan només se n’havien disputat 18 segons. Però al minut 33, Rómulo fa el definitiu 2 a 1, que classifica el Palma per a semifinals. És la primera vegada en 8 enfrontaments a la Copa que els mallorquins eliminen l’Inter. Demà horabaixa s’enfrontaran al Barça per un lloc a la final.